Nieuws detail

Nieuws detail

Nieuwspagina

13 augustus 2018

VOETBAL VOORDEELDAGEN PSV

Voetbal Voordeeldagen PSV FANstore

Met het nieuwe voetbalseizoen voor de deur organiseert de PSV FANstore van donderdag 16 augustus tot en met zaterdag 18 augustus de Voetbal Voordeeldagen. Voor een select gezelschap wordt in aanloop hiernaartoe een speciale VIP-koopavond georganiseerd. Door ons partnerschap met PSV, mogen al onze leden naar deze speciale VIP-avond op woensdag 15 augustus. De winkel in het Philips Stadion is geopend van 19.00 tot 21.00 uur.

Tijdens deze koopavond ontvangt iedereen 20% korting op het totale aanbod voetbalschoenen*. Bij de PSV FANstore vind je het grootste aanbod van de regio, van de beste merken: 

  • ADIDAS
  • NIKE
  • PUMA
  • UMBRO 

Tevens kun je op deze avond je voetbalschoenen bij aankoop gratis laten personaliseren. Ook is de bedrukking bij aankoop van een wedstrijdshirt op deze avond kosteloos. Daarnaast ligt er bij binnenkomst een presentje klaar voor alle bezoekers. PSV hoopt jou uiteraard een onvergetelijke avond te bezorgen en geeft daarom nog niet alle verrassingen prijs! 

Amateur Partner Card
Het is verstandig om jouw Amateur Partner Card mee te nemen, zodat je deze tijdens de VIP avond kan gebruiken voor eventuele standaard kortingen die voor je gelden. 

PSV FANstore

Philips Stadion, ingang 16 en 17

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven 

* De korting is niet geldig in combinatie met amateurpartnerkorting en/of andere kortingsacties.

Laatste Nieuws

Pagina 1 van 6  > >>

26 november 2018
lees meer...
Nieuwspagina